Adverteren via de lokale omroep N1

Méér exposure voor uw bedrijf. Om uw naamsbekendheid te vergroten zijn er diverse mogelijkheden via uw lokale omroep. Kiest u voor N1, dan kiest u voor ons goede bereik, onze multimedia en onze link naar de directe leefomgeving van de kijkers en luisteraars in Nijmegen en omgeving.


Radio
Via advertenties op Radio N1 bereikt u altijd uw doelgroep: thuis, op het werk of onderweg. Radio is mobiel, dus altijd in de buurt van de luisteraar. Door te adverteren via N1 bereikt u precies diegene waar u als ondernemer op mikt.
De tarieven voor een radio spot (25 seconden) zijn:

  • 4 x per dag (120 x per maand) :  euro 119 per maand
  • 8 x per dag (240 x per maand) :  euro 209 per maand
  • 16 x per dag (360 x per maand): euro 299 per maand

Televisie
Een pakkende televisiecommercial blijft lang hangen bij de kijkers van N1. Rechtstreeks adverteren in de huiskamer werkt!
Onze TV spots van 25 seconden kennen zeer aantrekkelijke tarieven:
  • 4 x per dag (120 x per maand) :  euro 249 per maand
  • 8 x per dag (240 x per maand) :  euro 449 per maand
  • 16 x per dag (360 x per maand): euro 599 per maand
Voor zowel de radio- als TV spot geldt dat deze prijzen per maand zijn en exclusief productiekosten en BTW.
 
Radio, TV en internet: de ultieme mediamix
Een combinatie van Radio, TV en de Tekst TV reclame vergroot het effect van uw advertentiecampagnes nog meer. Wij informeren u graag over deze mogelijkheid en onze aantrekkelijke tarieven.
 
Herhaling is de kracht van reclame
Adverteren via uw lokale omroep N1 stelt u in staat zo’n hoge contactfrequentie te bereiken met een relatief laag budget. Op deze manier kunt u met een minimum aan kosten een maximale naamsbekendheid opbouwen.
 
Altijd een goede en aantrekkelijke commercial
Voor het adverteren via uw lokale omroep N1 kunt u natuurlijk zelf uw commercial aanleveren. Maar mocht u geen eigen audio- of beeldcommercial hebben, dan ontwikkelen wij graag voordelig een passende commercial voor u. Ook over deze mogelijkheid vertellen wij u graag meer.
 
Nieuwsgierig geworden?
In een persoonlijk gesprek laten wij graag zien hoe we de mogelijkheden van N1 in kunnen zetten voor het vergroten van uw naamsbekendheid of het bereiken van een ander commercieel doel.
 
Neem voor meer informatie contact op met Peter Bloem
Mobiel: 06 1178 5912
Email: peterbloem@n1.nl

Copyright © 2017 - Nijmegen is altijd N1, de lokale omroep voor Nijmegen e.o. | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)