Anbi

N1 is een werknaam van Stichting Waalstad Media. Stichting Waalstad Media heeft de Anbi-status. Het Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer (RSIN) is 8172.10.921. N1 is een vrijwillgersorganisatie en kent geen beloningssysteem.

N1 wil met Radio, TV en sociale media de Nijmegenaar informeren over alles wat er zich afspeelt in de oudste stad van Nederland. 
Nieuws, Cultuur, Educatie, Sport en Voorlichting staan met hoofdletters geschreven en zullen terug te zien zijn in de items en programma's die dagelijks worden geproduceerd. Onder leiding van kundige en ervaren leiding zullen vrijwilligers en stagiairs worden aangestuurd zodat de kwaliteit en onafhankelijke journalistiek is geborgd. 

In 2016 maken we een start met de samenwerking met de lokale omroepen, Wijchense omroep, GL8, Omroep Berg en Dal, RTV Totaal en met regionale Omroep Gelderland. Er zal worden samengewerkt waar mogelijk met de schrijvende pers, De Brug, De Nijmegenaar en De Gelderlander.

Financiële verantwoording
jaarcijfers 2014
 


Stichting Waalstad Media
Postbus 31184 
6503 CD  Nijmegen

Copyright © 2017 - Nijmegen is altijd N1, de lokale omroep voor Nijmegen e.o. | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)