Nieuws

Gepubliceerd op: 22-08-2017 21:04

Grot reist naar Engeland, transfer lijkt dichtbij

NIJMEGEN – De transfer van Jay-Roy Grot van NEC naar Leeds United komt steeds dichterbij. De negentienjarige aanvaller reist woensdag naar Engeland om gesprekken te voeren en rond te kijken bij zijn mogelijke nieuwe club.

Lees verder...
Lees verder

Gepubliceerd op: 22-08-2017 19:25

Honderden dode vissen in Wijchense Ven door droogte

WIJCHEN - Er drijven honderden dode vissen in de Wijchense Ven, tussen Wijchen en Nijmegen. Ze stinken en bieden geen prettige aanblik. Daarom ruimt Waterschap Rivierenland de brasems, karpers, snoeken en andere vissoorten op.
Lees verder

Gepubliceerd op: 22-08-2017 18:26

Fietstocht langs acht kerken Maas en Waal

DREUMEL - De Sint-Christoffel parochie in Dreumel organiseert een Kerkentocht door de gemeente West Maas en Waal. Op zondag 10 september kan een fietstocht worden gemaakt langs de acht kerken in de kernen van de de gemeente.
Lees verder

Gepubliceerd op: 22-08-2017 17:51

Verhalenbingo tegen laaggeletterdheid in Week van de Alfabetisering

BEUNINGEN - De gemeente Beuningen besteedt samen met het Beunings Bondgenootschap Laaggeletterdheid aandacht aan het tegengaan van laaggeletterdheid. Tijdens de Week van de Alfabetisering, van maandag 4 tot en met zondag 10 september, wordt hier extra aandacht aan besteed. 
Stichting Perspectief organiseert een Verhalenbingo. Er wordt een verhaal voorgelezen waar cijfers in staan. Staan deze cijfers op de bingokaart, dan mogen deelnemers de nummers doorkruisen.

Lees verder

Gepubliceerd op: 22-08-2017 17:20

Henniesee: 'Onze clubkleuren: Rood, Groen-eveld en Zwart'

NIJMEGEN – 'Lekker, die twee doelpunten van Jordan, onze tandenborstel. En blij dat-ie was!' Henniesee raakt langzaam gewend aan voetballen in de Jupiler League. Ook deze week blikt hij weer vooruit. 'Op naar het Adelaarsnest!'Lees verder

Meer Nieuws

Meer nieuws
Copyright © 2017 - Nijmegen is altijd N1, de lokale omroep voor Nijmegen e.o. | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)