Nieuws

Gepubliceerd op: 23-05-2017 16:15

GroenLinks herkent zich niet in verwijten bewoners Lent

NIJMEGEN – GroenLinks herkent zich niet in de verwijten die bewoners van Lent dinsdag in de Gelderlander maken. De partij zou verantwoordelijk zijn voor het tegenhouden van de Dorpensingel-Oost, de ontsluiting die de verkeersdruk in Lent zou moeten verlichten. Het dossier loopt al ruim 15 jaar. GroenLinks-raadslid Bram Friesen geeft aan wel begrip te hebben voor het standpunt van de bewoners.


Lees verder

Gepubliceerd op: 23-05-2017 16:09

School start scheiden van afval

BEUNINGEN - Basisschool de Triangel in Beuningen start woensdag met het gescheiden inzamelen van afval. Dat gebeurt in het kader van de jaarlijkse biologiedag. De Triangel is de eerste basisschool in de gemeente die hiermee begint.
Lees verder

Gepubliceerd op: 23-05-2017 15:09

Nijmegen kleurt opnieuw roze tijdens Roze Meifeest

NIJMEGEN - Cafe Mets, Dollars, de Fiets, Café Lenthe en Stadscafé Tout kleuren de Grotestraat op 27 mei geheel roze. Het Roze Meifeest is een jaarlijks evenement voor lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT'ers) dat op de laatste zaterdag van mei in Nijmegen plaatsvindt.
Lees verder

Gepubliceerd op: 23-05-2017 14:41

Wietkwekerij opgerold in Nijmeegse wijk Gildekamp

NIJMEGEN - De politie heeft dinsdag een 31-jarige Nijmegenaar aangehouden voor illegale hennepteelt. Hij had in zijn woning in de Nijmeegse wijk Gildekamp een wietkwekerij ingericht.

Lees verder

Gepubliceerd op: 23-05-2017 14:38

Hemelvaart 2017: Wat te doen?

NIJMEGEN - Het lange Hemelvaartweekend staat weer voor de deur. Op vele locaties is van alles te beleven voor jong en oud. Hieronder een greep uit de vele activiteiten.
Lees verder

Meer Nieuws

Meer nieuws
Copyright © 2017 - Nijmegen is altijd N1, de lokale omroep voor Nijmegen e.o. | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)