Nieuws

Gepubliceerd op: 23-10-2017 10:28

Hardlopen door de spelerstunnel van de Goffert

NIJMEGEN - Wie altijd al eens wilde kijken hoe het voelt om in de spelerstunnel van NEC te lopen, kon zich zondagmiddag melden voor de 'Move for Amalia' Stadium FunRun. Het hardloopevenement werd voor de eerste keer georganiseerd.
Lees verder

Gepubliceerd op: 23-10-2017 09:26

Prins Claus heeft gedenksteen bij de Vereeniging

NIJMEGEN - De plaquette die in juli werd onthuld op de Via Gladiola in Nijmegen en die herinnert aan de deelname van prins Claus aan de Vierdaagse, heeft nu een plek. De gedenksteen is geplaatst op het terrein van concertgebouw De Vereeniging.


Lees verder

Gepubliceerd op: 23-10-2017 09:21

Winkelcentrum Beuningen wordt groener

BEUNINGEN – In Beuningen wordt eind deze maand begonnen met de verbetering van het groen in het winkelcentrum. Dat gebeurt door het plaatsen van nieuwe bloembakken, die het winkelend publiek ook kan gebruiken als bankje.
Lees verder

Gepubliceerd op: 23-10-2017 09:17

Politie neemt vernielingen hoog op

WEST MAAS EN WAAL – De politie in West Maas en Waal doet onderzoek naar een reeks van vernielingen aan onder meer gewassen in Maas en Waal. Op haar website meldt de politie dat men de kwestie hoog opneemt en probeert elke zaak grondig aan te pakken.
Lees verder

Gepubliceerd op: 21-10-2017 10:37

NEC profiteert met zege op FC Volendam

VOLENDAM – NEC heeft vrijdag een goede slag geslagen met een 0-2 overwinning op bezoek bij FC Volendam. Door het puntenverlies van Jong Ajax bij Go Ahead Eagles (4-1) komt de koppositie verder in zicht voor de Nijmegenaren. Ook concurrent Fortuna Sittard liet punten liggen tegen FC Eindhoven (2-2). De strijd om de eerste periodetitel ligt ook helemaal open.

Stand periode 1:
1. Fortuna Sittard 8-17 (+12)
2. Jong Ajax 8-17 (+10)
3. NEC 8-17 (+6)

De ploeg van trainer Adrie Bogers liet direct zien voor de openingstreffer te willen gaan, want Ferdi Kadioglu schoot na een hakje van Arnaut Groeneveld al na vier minuten tegen de paal. Aan de andere kant werd Volendam ook gevaarlijk. Eerst schoot Nick Doodeman naast en later kopte spits Enzo Stroo naast op aangeven van Doodeman. Het spel ging over en weer. Volendam-doelman Hobie Verhulst bracht redding toen Mohamed Rayhi na een combinatie met Groeneveld een poging waagde en Sven Braken schoot naast nadat Kadioglu en Groeneveld een aanval opzetten. 

Lees verder

Meer Nieuws

Meer nieuws
Copyright © 2017 - Nijmegen is altijd N1, de lokale omroep voor Nijmegen e.o. | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)