Nieuws

Gepubliceerd op: 23-06-2017 21:20

Nijmeegse reddingsbrigade wil toezicht op Waal

NIJMEGEN - Drie doden in één week in de Waal. De Nijmeegse Reddingsbrigade maakt zich al geruime tijd hard voor toezicht rond de Waal en de spiegelwaal. Van de gemeente kreeg de brigade tot nu toe geen serieuze reactie. Voordat de schoolvakanties beginnen, moeten beheerder Rijkswaterstaat en de gemeente Nijmegen dat regelen, vindt Tweede Kamerlid Rob Jetten van D66. Volgens Martine Tjepkema, voorzitter van de Nijmeegse reddingsbrigade, is toezicht belangrijk, maar houdt het daarbij niet op.
Lees verder

Gepubliceerd op: 23-06-2017 16:31

Kort nieuws vrijdag

NIJMEGEN - Het ontwerp voor de nieuwe huurwoningen in de Ahornstraat en de Lijsterbesstraat in Nijmegen-Oost is klaar. Bouwbedrijf KlokGroep gaat aan de slag met de nieuwbouw. De beelden voor het ontwerp moeten nog wel goedgekeurd worden door de commissie Beeldkwaliteit van de gemeente. Voor de zomer wordt het plan bij de gemeente ingediend. Als alles via de planning loopt, start in het eerste kwartaal van 2018 de sloop. Alle huidige vaste huurders uit het plangebied die willen, krijgen een nieuwe woning. De woningen die over zijn, worden te huur aangeboden via Entree. Eind 2018, in het vierde kwartaal, moeten de nieuwe woningen klaar zijn.
Lees verder

Gepubliceerd op: 23-06-2017 16:12

VIDEO: Inbrekers Hortus vastgelegd met bewakingscamera

NIJMEGEN – Ze waren klaar met de inbrekers, bij de Hortus Nijmegen. Al enkele malen werd er 's nachts ingebroken in een gebouwtje op het terrein van de botanische tuin. Dus besloten medewerkers van de Hortus camera's op te hangen en met succes: de inbrekers zijn duidelijk in beeld.

Herkent u één van de twee jongens? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
Lees verder

Gepubliceerd op: 23-06-2017 13:05

Wijchen krijgt 25.000 euro voor skatebaan Oosterpark

WIJCHEN - In het Oosterpark in Wijchen komt een skatebaan, dat meldt de Wijchense wijk Kerkeveld op Facebook. De provincie Gelderland trekt 25.000 euro subsidie uit om dit te kunnen realiseren.
Lees verder

Gepubliceerd op: 23-06-2017 11:48

Driedaags foodfestival Foodstock in Nijmegen

NIJMEGEN – In de voormalige Honigfabriek in Nijmegen wordt van vrijdag 23 juni tot zondag 25 juni een driedaags foodfestival ‘Foodstock’ gehouden. Tijdens het festival wordt er eten en drinken en muziek aangeboden.
Lees verder

Meer Nieuws

Meer nieuws
Copyright © 2017 - Nijmegen is altijd N1, de lokale omroep voor Nijmegen e.o. | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)