Nieuws

Gepubliceerd op: 22-04-2017 20:52

Ongeregeldheden na afloop van NEC - Excelsior

NIJMEGEN – Kort na de wedstrijd van NEC tegen Excelsior braken er ongeregeldheden uit voor het Goffertstadion. Ongeveer 200 boze supporters verzamelden zich om verhaal te halen na de zevende nederlaag van de Nijmegenaren op rij.
Lees verder

Gepubliceerd op: 22-04-2017 20:24

NEC blameert zich in cruciaal duel tegen Excelsior

NIJMEGEN - NEC heeft in het eigen Goffertstadion met 0-1 verloren van directe degradatieconcurrent Excelsior. Mike van Duinen was goed voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd zag de situatie er voor NEC heel slecht uit.

Lees verder op ForzaNEC.nl.


Lees verder

Gepubliceerd op: 22-04-2017 17:10

Nijmeegse Turken demonstreren tegen uitkomst Turks referendum

NIJMEGEN - Zo'n 75 boze Nijmeegse Turken liepen zaterdagmiddag van het station naar het stadscentrum. De groep protesteerde tegen de uitkomst van het Turks referendum. Het protest richt zich met name op het, volgens de groep oneerlijke, verloop van het referendum van vorige week.


Lees verder

Gepubliceerd op: 22-04-2017 16:42

Vijf voor twaalf voor NEC

NIJMEGEN – Het is vijf voor twaalf voor NEC. Dat vonden althans de leden van de NEC- supportersgroeperingen East Side en HKN. Die riepen dan ook alle supporters op om zaterdag op dat tijdstip naar het Gofferstadion te komen om hun club nogmaals een hart onder de riem te steken.

Zo'n tweehonderd supporters hebben gehoor gegeven aan de oproep en verzamelden zich net voor de middag bij supportershome De Schup om zichzelf en het team voor te bereiden op de uiterst belangrijke wedstrijd van NEC tegen Excelsior.

De wedstrijd tegen de Rotterdamse club begint om 18.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.
Lees verder

Gepubliceerd op: 22-04-2017 14:42

Dode en drie gewonden bij frontale botsing

HORSSEN - Bij een frontale botsing tussen twee auto's op de Maas en Waalweg (N322) in Horssen is zaterdagmiddag een persoon om het leven gekomen.
Lees verder

Meer Nieuws

Meer nieuws
Copyright © 2017 - Nijmegen is altijd N1, de lokale omroep voor Nijmegen e.o. | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)