100 Procent Bibliotheek

In navolging op ons programma ‘100 Jaar Bibliotheek’, waarin we de bijzondere verjaardag van de Bibliotheek Gelderland Zuid vierden, laten we nu in dit vernieuwde programma zien dat de bieb nog veel meer te bieden heeft dan alleen maar boeken.

Lees verder

Al Mot Ik Krupe!

Elke zaterdagavond neemt presentator Jaap Lamers je mee naar de top van de Sint Stevenstoren voor een gesprek met een bijzondere Nijmegenaar.

Lees verder

Buiten in Nijmegen

Buiten in Nijmegen is een programma over natuur, sport, bijzondere dieren, en 'natuurlijke' beroepen, in en rond Nijmegen. Een programma wat de groene facetten, in de meest brede zin van het woord, van het Rijk van Nijmegen belicht.

Lees verder

Campus in Beeld

Campus TV wordt gemaakt door studenten die op eigenzinnige wijze het campusleven in beeld brengen en alles wat er wat er zich verder afspeelt op en rond Radboud Universiteit en de HAN.

Lees verder

De Muzen

Geniet mee van de hogere kunsten op N1.

Lees verder

Henniesee

Hennie Linders blikt op z'n Nimweegs vooruit op de wedstrijden van NEC. Kijk iedere donderdag vanaf 18:15 uur.

Lees verder

Hymn For The Weekend

Elke donderdag- en vrijdagavond wordt het weekend traditioneel ingeluid met de beste uitgaansmuziek, om jou klaar te stomen voor je stapavond. In ruim een uur tijd zie je het laatste hitnieuws, de nieuwste videoclips en de beste klassiekers.

Lees verder

In geprek met de burgemeester

Burgemeester Hubert Bruls gaat in dit maandelijkse programma in gesprek met presentator Raymond Janssen.

Alle afleveringen zijn terug te zien op YouTube.

Lees verder

N-Events

Nijmegen bruist van de leuke en bijzondere evenementen. Denk bijvoorbeeld aan de vierdaagsefeesten, de Nijmeegse kunstnacht, smaakvolle foodtruck festivals, of juist een sportief hardloopevenement.

Lees verder

N1 Update

Iedere maandag tot en met vrijdag een dagelijkse dosis Nijmeegs nieuws. In het weekend zenden we een weekoverzicht uit.

Lees verder

Nimma Noize

Muzikale feesten zijn in Nijmegen goed vertegenwoordigd. In het programma Nimma Noize nemen we je daarom ook mee naar de leukste dansbare evenementen.

Lees verder

Nimma TV

In Nimma TV komt iedere vrijdagavond alles wat in onze stad met jeugdcultuur te maken heeft aan bod. Het programma wordt gemaakt door en voor jongeren.

Lees verder

Op Bezoek Bij…

In dit gelegenheidsprogramma gaan we langs bij bijzondere Nijmegenaren, projecten of instellingen om te zien wat zij te vertellen hebben, wat ze te bieden hebben, of wat zij gaan organiseren.

Lees verder

Oranje Top 30

De Oranje Top 30, dé Nederlandstalige hitparade met videoclips en andere beelden van Nederlandse artiesten.

Lees verder

Supergirl

In dit programma gaat onze eigen supergirl Chará Eustathiou langs bij verschillende vrijwilligersorganisaties om te zien hoe leuk en divers vrijwilligerswerk in Nijmegen is. De afleveringen van Supergirl staan ook op YouTube!

Lees verder

Wat zegt Het Volk?

Iedere zaterdagavond vanaf 18:00 uur wordt de week doorgenomen, en laten we de Nijmegenaar aan het woord in Wat Zegt Het Volk.

Lees verder

What's New?

Weike van Koolwijk bezoekt Nijmeegse basisscholieren en laat ze vertellen wat zij zoal meemaken.
De uitzendingen zijn terug te zien op het YouTube kanaal van N1.

Lees verder
Copyright © 2017 - Nijmegen is altijd N1, de lokale omroep voor Nijmegen e.o. | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)